Comenzi şi livrări: 0348 409 310

Piteşti, str. Victoriei nr. 87

Catering

Mancare sanatoasa, gustoasa si ieftina!

Bistro Vanessa ofera servici de catering, de un inalt standard de calitate,o gama variata de preparate reci si calde din bucataria romaneasca si internationala la preturi accesibile, servire ireprosabila si cladirea unor relatii de durata cu parteneri de incredere Livrarm mancare gatita dupa retete traditionale de bucatari priceputi , la domiciliu sau la birou, oferim diversitate si profesionalism, atat in sfera publica cat si in cea privata, iar gustul ales al mancarurilor noastre se incadreaza in standardele internationale de calitate.

Ciorba_oala

Apeland la Bistro Vanessa beneficiati de o oferta variata de servicii de catering,retete rapide, livrare rapida, livrari la domiciliu, flexibilitate, retete mancaruri de calitate, exceptional raport calitate/ pret,punand la dispozitia dumneavoastra servicii diverse, pornind de la asigurarea unei mese calde la locul de munca, pana la cocteiluri sau evenimente de orice tip, organizate in cele mai mici detalii.

Ne aprovizionam zilnic pentru ca dumneavoastra sa vedeti diferenta in calitatea produselor oferite, folosim doar ingrediente proaspete atent selectionate de catre departamentul de aprovizionare pentru a da mancarii gustul cu care v-a obisnuit . Alegem toate ingredientele in functie de recomandarile si tendintele moderne de alimentatie pentru a regasi in produsele noastre toate proprietatile necesare unei alimentatii rationale in care sa se regaseaca valorile nutritionale necesare organismului.

fel2mancare                 desert

Timpul dumneavoastra este foarte pretios,si va stam la dispozitie cu pregatirea preparatelor in cantitatile dorite,de la 3-5-7 litri.

 

Livrare gratuita in Pitesti!

Program livrari: 10:00 – 22:00